Je hebt nog geen locatie aangegeven. Vul je locatie in om te kijken of dit restaurant bij jou bezorgt.
Sorry, je locatie valt buiten ons bezorggebied.
Pasta
250 gram. Conchiglie heeft een geribbelde buitenkant en een gladde binnenkant. Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 3 min koken
€ 5,50250 gram. Orecchiette is een soort zelfgemaakte pasta die typisch is voor Puglia. Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 3 min koken
€ 4,00250 gram. Pappardelle zijn grote, zeer brede tagliatelle. Het is gemaakt van alleen hoogwaardige durumtarwe. Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 3 min koken
€ 5,00250 gram. Versgemaakte tagliatelle is een traditionele pastasoort uit de regio's Emilia-Romagna. Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 3 min koken
€ 5,00250 gram. Versgemaakte tagliatelle is een traditionele pastasoort uit de regio's Emilia-Romagna. Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 3 min koken
€ 5,00250 gram. Versgemaakte tagliatelle is een traditionele pastasoort uit de regio's Emilia-Romagna. Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 3 min koken
€ 5,00250 gram. Versgemaakte tagliatelle is een traditionele pastasoort uit de regio's Emilia-Romagna. Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 3 min koken
€ 5,00Circa 170 gram. Handgemaakte ravioli gevuld met ricotta en spinazie. Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 8 á 10 min koken
€ 5,00Circa 170 gram. Handgemaakte verse ravioli gevuld met bolognese (rundvlees). Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 8 á 10 min koken
€ 5,00Circa 170 gram. Met veel liefde bereid uit de pure, simpele ingrediënten en handgemaakt door onze chef Leonella. Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 8 á 10 min koken
€ 5,00Circa 170 gram. Handgemaakte ravioli met truffels en eekhoorntjesbrood. Kook instructies: kook 2 liter water (voor elke portie) met een beetje zout en olijfolie. Zodra het water kookt, gooi je de pasta in de pan. Zodra ze boven komen drijven zijn ze gaar. Ongeveer 8 á 10 min koken
€ 5,00Maaltijden
2 porties. Traditionele lasagna voor 2 personen met bolognese saus, Parmezaanse kaas, mozzarella, beschamelsaus en pasta deeg *Afkoken in de oven*. Kook instructies: Verwarm de oven voor op 200 graden en bak voor 35 minuten zonder deksel
€ 9,002 porties. Traditionele Lasagna voor 2 personen met groentes, ragu, Parmezaanse kaas, mozzarella, beschamelsaus en pasta deeg *Afkoken in de oven*. Kook instructies: Verwarm de oven voor op 200 graden en bak voor 35 minuten zonder deksel
€ 9,00Kaas
150 gram. Parmigiano-Reggiano is de Italiaanse harde kaas die we allemaal graag over onze pasta strooien
€ 3,90Sauzen
100 gram. Onze salieboter wordt in onze keuken gemaakt en is klaar voor gebruik
€ 3,00100 gram. Gemaakt volgens de Italiaanse traditie
€ 3,00100 gram. Zeer goede tomatensaus, met Mediterrane kruiden, groene en zwarte olijven. Een frisse en heerlijke smaak
€ 3,00100 gram. Bolognesesaus is een traditionele Italiaanse pastasaus
€ 3,00100 gram. Romige saus perfect voor elk wat wils
€ 3,00100 gram. Verse tomatensaus met tomaten van topkwaliteit en verse basilicum
€ 3,00Dessert
1 stuk. De chocoladetaart met een hart van wilde bessen is een heerlijke traktatie voor je smaakpapillen en is een perfect lepeldessert om een diner met vrienden af te ronden
€ 3,501 stuk. Panna cotta met seizoen verbonden vruchten
€ 3,501 stuk. Mama's ravioli tiramisu! Het bekendste Italiaanse dessert, met liefde bereid door mama Leonella!
€ 3,50Gedestilleerd
100ml. Proof mama's limoncello, een van de meest gekoesterde en meest geconsumeerde dranken van Italië
€ 5,00